За нас

 

Angel Dent – Широк спектър от стоматологични услуги, безболезнено зъболечение.

Д-р АнгеловВ Angel Dent предлагаме висококвалифицирано обслужване и широк спектър от стоматологични услуги – преглед, снемане на зъбен статус, почистване на зъбен камък, избелване и полиране на зъби, обтурации, кореново лечение, екстракции, подвижно и неподвижно протезиране.

Ние в Angel Dent сме креативни, аналитични и гъвкави, подхождаме индивидуално към всеки пациент и неговия дентален проблем. Предлагаме безболезнено зъболечение с локална анестезия. Иновативни сме, кабинетът е оборудван и съобразен със световните тенденции в денталната медицина.

стомотологичен кабинет1Още от самото начало нашата практика е цели да предложи на пациентите релаксираща и гостоприемна атмосфера. Успокояващата обстановка предразполага за елиминирането на тревогата и напрежението, които обикновено се свързват с посещението при стоматолог. Вярваме, че доброто орално здраве започва с ползването на висококачествени материали, модерна апаратура и най-ефективните технологии, затова ние никога не правим компромис при избора им, за да можем да постигнем дълготрайни, красиви и естетични резултати.