Конкурс “Детска Усмивка” – 2018

За нашите най-мили приятели се завръщаме и тази година с поредното предизвикателство 

Зъбчето ми се разклати.
„Не е страшно“ — каза мама.
Със конец го върза тати —
хоп! — и зъбчето го няма…

Плеснах радостно с ръчички:
— Тате, ти си най-добрият!
Хайде, извади ги всички,
че не искам да ги мия!

Когато гледаме детски снимки, бебешки усмивки, гледайки собственото си дете, това което топли сърцата ни, което прави деня ни по-приветлив – всичко това е само едно – Детската усмивка. Дали тя ще е дълго чаканата бебешка, дали ще е чаровната, тази с двете първи зъбчета или миловидната на вашето вече “голямо” дете, при което Феята на зъбчетата е минала  – това са моменти, които помним цял живот,защото какво би било детството без усмивки.

А за да бъде винаги широка и красива тази усмивка, ние като родители трябва да поемем отговорността да се погрижим за здравето на детските зъбки. Това, което ни е нужно , не е много – специална четка, паста и редовни консултации при стоматолог. Детските пасти за зъби са специално създадени,за да предпазват  от кариес, с приятен плодов вкус и с гарантирана два пъти по-висока минерализация.

 Бъдете част от нашето предизвикателство!

Изпратете ни снимка с усмивката на Вашето дете,

усмивка,която да осмисли и нашия динамичен ден.

Сутрешното подхилкване или искрения нестихващ детски заразителен смях- зарадвайте ни.

След това ние от екипът на  Angel Dent ще се заемем с трудната задача да изберем три приказни усмивки, които ще получат подарък един “приказен” преглед,  детска четка, паста за зъби и много играчки , за да може тази усмивката да е още по бяла и никога да не слиза от лицето на вашето ангелче.

 А за да зарадваме  всички  участници удостоили ни със заслепителните си усмивки ,за да бъде конкурса забавен , ще разделим малки и големи по категории:

-сладката и невинна бебешка (беззъба) усмивка;

– деца от 1 до 3 години ще участват в категория за най-много зъбчета;

-деца от 3 до 6 години  се включват в категорията за най-много извадени зъбчета.

А за празника на нашите деца, ние от екипа на Angel Dent, ще изпълним деня на всички участници с веселие, игри и много закачки!

Очакваме Вашите снимки на Facebook страницата ни до 30.05.2017 година.